Γιατί κάποιος να εμπιστευθεί μια εταιρεία συμβούλων στο νέο Πρόγραμμα του Ο.Α.Ε.Δ. "Επιχειρηματικότητα των νέων με έμφαση στη Καινοτομία";

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Είστε 18 έως 35 ετών, άνεργος/η και θέλετε να γίνετε επιχειρηματίας;

Το νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ «Επιχειρηματικότητα νέων με έμφαση στην καινοτομία» είναι ανοιχτό για υποβολή αιτήσεων από τις 30/12/2013. Θα επιδοτήσει 2.000 νέους/ες με 10.000 ευρώ για να ιδρύσουν μια μικρή επιχείρηση.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!Μόλις κατατεθούν 3.000 αιτήσεις το πρόγραμμα αυτομάτως κλείνει. Από το σύνολο των 3.000 αιτήσεων θα εγκριθούν - χρηματοδοτηθούν οι 2.000.

Εξαιτίας του δυσχερούς οικονομικού περιβάλλοντος, αναμένεται να κατατεθούν χιλιάδες αιτήσεις.

Για να επωφεληθείτε από τον ανταγωνισμό και να διακριθεί η αίτησή σας με υψηλή βαθμολογία, θα ήταν συνετό να απευθυνθείτε σε μια εταιρεία συμβούλωνη οποία με την εμπειρία της θα σας ανοίξει το δρόμο για την οικονομική ενίσχυση από τον ΟΑΕΔ.

Για κάποιον που θα επιχειρήσει να σχεδιάσει-συντάξει μόνος του το επιχειρηματικό σχέδιο θα δυσκολευτεί, εφόσον δεν έχει προηγούμενη εμπειρία από επιδοτούμενα προγράμματα. Επίσης αναλαμβάνει το ρίσκο να μην καλύψει επαρκώς όσα ζητάει η προκήρυξη του προγράμματος, να αμελήσει τα κριτήρια που βαθμολογούνται και, τελικά, να χάσει την επιδότηση από ένα λάθος ή παράλειψη ή και της έλλειψης εμπειρίας σε τέτοιου είδους προγράμματα.

Μια εταιρεία συμβούλων είναι σε θέση να συντάξει μια ολοκληρωμένη και επαγγελματικού επιπέδου επιχειρηματική πρόταση, που θα καλύπτει τις προδιαγραφές του προγράμματος. Επιπλέον, με τις υπηρεσίες της, θα αυξήσετε τις πιθανότητες επιτυχίαςστο πρόγραμμα επιχειρηματικότητας του ΟΑΕΔ.

Επιπρόσθετα, μια εταιρεία συμβούλων με την εμπειρία που διαθέτουν τα στελέχη της σε επιδοτούμενα προγράμματα έχει την γνώση, εμπειρία και τον τρόπο ως προς του:

  • Πώς να συμπληρώσει την αίτηση

  • Πώς να σχεδιάσει - συντάξει το επιχειρηματικό σχέδιο

  • Πώς να αποφύγει όλες τις παγίδες που κρύβει το πρόγραμμα

  • Πώς να αξιοποιήσει τα σημεία-κλειδιά για να μεγιστοποιήσει τη βαθμολογία

Τα επιδοτούμενα προγράμματα είναι συνήθως δύσκολα και δυσνόητα, ιδιαίτερα για κάποιον που δεν έχει ποτέ ασχοληθεί με αυτά.

Η αίτηση στο συγκεκριμένο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ πρέπει να συνοδεύεται από ένα πλήρες και τεκμηριωμένο επιχειρηματικό σχέδιο. Αυτό άλλωστε ορίζει και η προκήρυξη του προγράμματος.

Επίσης, η προκήρυξη ορίζει αυστηρά κριτήρια βαθμολόγησης για να ξεχωρίσουν οι αιτήσεις που θα επιδοτηθούν. Και πέρα από αυτά, δίνει προτεραιότητα στις καινοτόμες επιχειρήσεις. Η έννοια όμως της καινοτομίας πρέπει να τεκμηριωθεί επαρκώς, για να ξεχωρίσει το επιχειρηματικό σας σχέδιο από τα υπόλοιπα.

Όλα αυτά είναι δύσκολα για κάποιον που δεν έχει εμπειρία.

Όχι όμως και για κάποιον που θα εμπιστευτεί την P & A CONSULTING…

P&A Consulting

Η “PROSPECT & AMBITION CONSULTING” είναι μία δυναμική εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών διοίκησης, εκπόνησης οικονομοτεχνικών μελετών και επιχειρηματικών σχεδίων. Σκοπός της εταιρείας είναι η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε ιδιώτες επιχειρηματίες, πάνω σε θέματα που αφορούν επενδυτικά προγράμματα και επιδοτήσεις. Ειδικότερα, κύριο αντικείμενό της είναι η εκπόνηση οικονομοτεχνικών μελετών στα πλαίσια επιδοτούμενων προγραμμάτων εκ μέρους επιχειρηματιών οι οποίοι θέλουν να επενδύσουν πάνω στις επιχειρήσεις τους μεγιστοποιώντας τα οφέλη τους.

Μάθετε περισσότερα

Μείνετε ενήμεροι. No SPAM!

Επικοινωνία

P&A Consulting

Λ. Ηρακλείου 189

Αθήνα, Νέα Ιωνία, 14231

Τηλ: 2130335166, 2168003800

Ωράριο Λειτουργίας: 09:00 - 17:00

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα

 

espa2016

espa2007

antagonistikotita