Αξιολόγηση Χρήστη: 3 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 • Εκπόνηση 50 επιχειρηματικών σχεδίων της εταιρείας ΟΚ ΑΝΥΤΙΜΕ ΜΑΡΚΕΤ Α.Ε. στο πλαίσιο του προγράμματος "DIGI - RETAIL" με σκοπό τον εκσυγχρονισμό και την καλύτερη οργάνωση του δικτύου των καταστημάτων της.
 • Εκπόνηση 20 επιχειρηματικών σχεδίων για ανέργους στο πλαίσιο του προγράμματος "ΕΘΝΙΚΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ"
 • Εκπόνηση επιχειρηματικού σχεδίου της εταιρείας CENTRAL ATHENS FILM PRODUCTION A.E. στο πλαίσιο του προγράμματος "DIGI - CONTENT".
 • Εκπόνηση 4 επιχειρηματικών σχεδίων στο πλαίσιο του προγράμματος "ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ"
 • Εκπόνηση επιχειρηματικού σχεδίου της εταιρείας "ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΑΞΟΥΡΗ Ε.Ε." στο πλαίσιο του προγράμματος "ΝΕΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ" 
 • Εκπόνηση επιχειρηματικού σχεδίου της εταιρείας "ΗΛΙΑΣ ΤΡΙΒΥΖΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε." - GOLDEN BEACH στο πλαίσιο του προγράμματος "ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ" και "ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ"
 • Εκπόνηση 8 επιχειρηματικών σχεδίων στο πλαίσιο του προγράμματος "ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΕΝΣΙΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ".
 • Εκπόνηση 21 επιχειρηματικών σχεδίων στο πλαίσιο του προγράμματος "ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΜΕ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ - ΕΜΠΟΡΙΟΥ - ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΣΠΑ 2007-2013"
 • Εκπόνηση 12 επιχειρηματικών σχεδίων στο πλαίσιο του προγράμματος "ΝΕΟΦΥΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ" 
 • Εκπόνηση 17 επιχειρηματικών σχεδίων στο πλαίσιο του προγράμματος "ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ΣΕ ΝΕΕΣ ΑΓΟΡΕΣ"
 • Εκπόνηση 26 επιχειρηματικών σχεδίων στο πλαίσιο του προγράμματος "ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ" - B Κύκλος

Αξιολόγηση Χρήστη: 4 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ανενεργά

Τα στελέχη που απαρτίζουν την “PROSPECT & AMBITION CONSULTING" έχουν να επιδείξουν μια επιτυχημένη παρουσία στην αγορά των συμβουλευτικών υπηρεσιών. Κατ’επέκταση, η εταιρεία μας έχει την δυνατότητα να παρέχει ανταγωνιστικές υπηρεσίες  υποστηρίζοντας εταιρείες από όλους τους κλάδους της οικονομίας σε θέματα Επενδύσεων (Σχεδιασμός – Υλοποίηση), Οργάνωσης Διαδικασιών, Επιχειρησιακής Στρατηγικής.

Η τεχνογνωσία των στελεχών της εταιρείας και η συνεχής συνεργασία με τους πελάτες είναι στοιχεία που εξασφαλίζουν την άρτια υλοποίηση – ολοκλήρωση του έργου. Οι ικανοποιημένοι πελάτες αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση της επιχείρησης. Σήμερα, η εταιρεία έχει στο χαρτοφυλάκιο της ένα σταθερό αριθμό πελατών, ο οποίος διευρύνεται συνεχώς.

Ενδεικτικό πελατολόγιο:

ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ

Ι.ΚΑΛΟΓΡΙΔΗΣ – ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΞΥΛΟΥ Α.Ε.

ΙΩΣΗΦ ΡΟΥΣΣΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. - ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

MOLD PLAST Α.Β.Ε.Ε. 

SHABANI A. & ΣΙΑ OE - ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΨΩΜΙΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

HOMED - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΛΕΙΑΤΡΙΚΗΣ

CENTRAL ATHENS FILM PRODUCTIONS A.E. - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ “Η ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ”

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΙΔΑΣ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΗΛ.ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

SOLUTIONS AND SERVICES - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΛΕΙΑΤΡΙΚΗΣ

ΚΙΤΣΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ - ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ - ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ

ΝΙΤΟΔΑ ΕΙΡΗΝΗ - ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ

Α.Α. ΑΛΑΡΜ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

PHOCUS Ι.Κ.Ε. ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ - ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 POSITIVITY COACHING 

HAPPY DEAL ΕΠΕ - ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

ΔΡΟΥΓΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ  ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ - ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ 

 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

ΗΛΙΑΣ ΤΡΙΒΥΖΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ

ΔΗΜΟΣ ΞΗΝΤΑΡΗΣ - ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

ΕΜΠΟΡΙΟ

OK ANY TIME MARKETS Α.Ε. - ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ORTHOMEDICARE - ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΡΘΠΕΔΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ

CELEBRITY BEAUTY GROUP - ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ

ENCORE SOUND LIGHT VISION - ΕΜΠΟΡΙΟ ΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ 

ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΚΡΗΣ Ε.Π.Ε. - ΕΜΠΟΡΙΟ ΙΑΤΡΙΚΩΝ - ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

FITHEALTH - ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

GATEX - ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΕΙΔΗ

SERINTH Ε.Π.Ε. - ΕΜΠΟΡΙΑ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΙΔΩΝ

2020 ΑΕ (ΝΙCE PACK) - ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΙΔΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Αξιολόγηση Χρήστη: 4 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ανενεργά

Η “P & A CONSULTING” είναι μία δυναμική εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών διοίκησης, εκπόνησης οικονομοτεχνικών μελετών και επιχειρηματικών σχεδίων η οποία ιδρύθηκε το 2010. Σκοπός της εταιρείας είναι η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε ιδιώτες επιχειρηματίες, πάνω σε θέματα που αφορούν επενδυτικά προγράμματα και επιδοτήσεις (Αναπτυξιακός Νόμος, ΕΣΠΑ 2007-2013, ΕΣΠΑ 2014-2020, Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης, κ.α.).  Ειδικότερα, κύριο αντικείμενό της είναι η εκπόνηση οικονομοτεχνικών μελετών στα πλαίσια επιδοτούμενων προγραμμάτων εκ μέρους επιχειρηματιών οι οποίοι θέλουν να επενδύσουν πάνω στις επιχειρήσεις τους μεγιστοποιώντας τα οφέλη τους.

Η ομάδα μας αποτελείται από ικανούς οικονομολόγους (ενταγμένοι στο μητρώο αξιολογητών του ΕΦΕΠΑΕ), με γνώσεις και εμπειρία στη σύνταξη οικονομοτεχνικών μελετών και στην υλοποίησή τους από το 2005 με αποτέλεσμα να  έχει συμβάλει στην επιτυχή υλοποίηση μεγάλου αριθμού επιχειρηματικών σχεδίων στο πλαίσιο των παραπάνω προγραμμάτων.

Έχοντας ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών (μηχανικοί, λογιστές, δικηγόροι, σύμβουλοι πληροφορικής), η εταιρεία προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε υποψήφιους επενδυτές δίνοντας τους τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε όλα τα προγράμματα στα οποία πληρούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις να εγκριθούν, παρέχοντας έτσι την δυνατότητα αναγνώρισης των ευκαιριών χρηματοδότησης των επενδυτικών, κοινωνικών και αναπτυξιακών σχεδίων, μέσω Εθνικών ή Ευρωπαϊκών προγραμμάτων, δράσεων και πρωτοβουλιών, αλλά και παρακολούθησης και διαχείρισης των επενδυτικών προγραμμάτων.

Στόχος της εταιρίας  είναι να προσφέρει τις γνώσεις των στελεχών της προς όφελος των πελατών, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να αναπτύσσουν συνεχώς τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες, σύμφωνα με τις νέες ευκαιρίες που προσφέρονται μέσω εθνικών και κοινοτικών κονδυλίων. 

Τα κύρια στοιχεία που θεμελιώνουν τις αρχές και θέτουν τις βάσεις της "P & A Consulting" είναι:

 • Η προσωπική επαφή με τον πελάτη
 • Η ικανοποίηση του πελάτη και η συνεχής βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών
 • Η υπευθυνότητα με την οποία διεκπεραιώνει τα έργα που αναλαμβάνει και ο επαγγελματισμός των ανθρώπων της λειτουργούν ως προστιθέμενη αξία προσδίδοντάς της κύρος και καταξιώνοντάς την στον χώρο που δραστηριοποιείται
 • Η ρεαλιστική, και όχι θεωρητική προσέγγισή της, που προκύπτει από τη μακροχρόνια υπηρεσία της σε πραγματικές θέσεις ευθύνης σε μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις
 • Η αυξημένη παραγωγικότητά της και κατά συνέπεια η ταχύτητα στη λύση προβλημάτων
 • H τιμολογιακή της πολιτική, που είναι σχετικά χαμηλή για το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών το οποίο χαρακτηρίζεται ως υψηλού επιπέδου.

P&A Consulting

Η “PROSPECT & AMBITION CONSULTING” είναι μία δυναμική εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών διοίκησης, εκπόνησης οικονομοτεχνικών μελετών και επιχειρηματικών σχεδίων. Σκοπός της εταιρείας είναι η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε ιδιώτες επιχειρηματίες, πάνω σε θέματα που αφορούν επενδυτικά προγράμματα και επιδοτήσεις. Ειδικότερα, κύριο αντικείμενό της είναι η εκπόνηση οικονομοτεχνικών μελετών στα πλαίσια επιδοτούμενων προγραμμάτων εκ μέρους επιχειρηματιών οι οποίοι θέλουν να επενδύσουν πάνω στις επιχειρήσεις τους μεγιστοποιώντας τα οφέλη τους.

Μάθετε περισσότερα

Μείνετε ενήμεροι. No SPAM!

Επικοινωνία

P&A Consulting

Λ. Ηρακλείου 189

Αθήνα, Νέα Ιωνία, 14231

Τηλ: 2130335166, 2168003800

Ωράριο Λειτουργίας: 09:00 - 17:00

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα

 

espa2016

espa2007

antagonistikotita